Tělovýchovný spolek Javorník

Valná hromada TJ Sokol 2014

úterý, 4. března 2014

IMG_3881

Valná hromada za rok 2013 se konala podle pozvánky 14.2. 2014 v hotelu Krásná vyhlídka na Javorníku

I v roce 2014 jsou v plánu všechny akce, které již mají tradici několika let po obnově činnosti před třemi lety. Bude se tedy hrát o pouti sv. Antonína fotbal a tlouci špaček, v prosinci pak turnaj v kartách a ve stolním tenisu a na přelomu roku pak silvestrovský a novoroční výstup k rozhledně. Nově pak přibylo do plánu činnosti utkání v "Tlučení špačka" s Rohanovem na 1.máje a snaha o obnovení tradice ochotnického divadla jedním představením na podzim letošního roku. Na druhé straně pak bylo převedeno organizování oslavy svátku sv. Lucie do Nadačního fondu K. Klostermanna.

Doufáme, že v roce 2015 již se počasí umoudří a bude možné v polovině února uspořádat zimní hry ve sjezdovém lyžování, zároveň se plánuje uskutečnit v jiném termínu ještě závody na běžkách.

Mimo jiné bylo na valné hromadě projednáno neplacení členských příspěvků, součinnost při konání akcí na Javorníku s místními hasiči, Javornickou rozvojovou společností a Nadačním fondem K. Klostermanna.

Došlo také k rozšíření počtu členů výboru o V. Trojana a J. Rychtáře. Nově tak bude výbor mít 7 členů, M. Blahout převzal funkci hospodáře od J. Sládka, který se bude více angažovat při organizaci nových akcí v příštích letech.

Na valné hromadě byl také vyhlášen sportovec roku 2013, kterým se stal J. Rychtář Paleček a převzal tak putovní pohohá od J. Sládka.

Zápis z valné hromady bude zaslán emailem členům a je pro členy k dispozici ve vnitřní sekci webového portálu.

Fotogalerii z valné hromady naleznete ZDE

Podpořte naši činnost sponzorským darem!

číslo účtu u KB a.s.

115-3761560217/0100